Filosa Mirafiori'den başlar: “Birlikte yazılacak yeni bir bölüm”

Muqe

New member
Roma – Başlayarak Mirafiori. Stellantis'in yeni CEO'su Antonio FilosaSeçer sembolTarihi Torinese fabrikası, İtalya'ya ilk ziyareti için. Henüz suçlamada bulunmadı, resmen 23 Haziran'a kadar olacak, ancak zaten kendini işe koydu. Ve iki gün önce, onu 2021'de FCA ve PSA arasındaki birleşmeden doğan grubun yeni CEO'su olarak seçen kuruldan birkaç saat sonra tesadüf değil, seçti. Sochaux fabrikası, Peugeot'un bir sembolüilk Fransız çalışanlarıyla tanışmak için.

Filosa duyurunun hemen ardından Salı günü ona söz verdi: “Tüm siteleri ziyaret edeceğim ve tüm meslektaşlarıyla tanışacağım”. Önümüzdeki birkaç gün içinde, üretim için stratejik bir ülke olan İspanya'da ve Opel markasının kalbi Almanya'da olacak. Bu iki eyalette bile sembolik alanlar seçecektir. Bir Avrupa bölgesi, Filosa'nın İtalyan olmasına rağmen, Amerika, Güney ve Kuzey'den daha azını bildiği bir alan.

Stellantis'in Filosa reklamı. Elkann: “Yeni gelişme için doğru adam”

Diego Longhin tarafından

29 Mayıs 2025

Mirafiori'de Filosa Stellantis Başkanı John Elkann ile tanıştı1999 yılında Fiat'a Grubun CEO'su'na giren yöneticinin tanıtımının ana direktörü. Tüm üyeler tarafından oybirliğiyle paylaşılan seçim. Yeni CEO'ya eşlik etti Avrupa Stellantis Müdürü Jean Philippe ImparatoGrubun dünyadaki insan kaynaklarının başı Xavier Cherau ve Arnau DeBoouf bitkilerinin dünya başkanı. “Mirafiori kompleksine yaptığım ziyaretten, ekipler arasında var olan toplam entegrasyon ve işbirliği düzeyiyle vuruldum, ancak şaşırmadım – Filosa – Şüphesiz, Fransa'daki çeşitli üretken gerçekliklerde buluşarak algıladığım, dün Fransa'daki yeni bölümdeki yeni bölümlerde buluşarak, şirkette olduğu gibi,”, şirkette olduğu gibi, “,” şirkette, “şirkette yeni bir bölüme sahip oldukları gibi,”, “şirkette,” şirkette olduğu gibi, “,” şirkette de, “şirkette olduğu gibi,”, şirkette olduğu gibi, “, şirkette olduğu gibi,”, “şirkette,” şirkette, “şirkette,” şirkette, “şirkette yeni bir bölüme sahip oldukları gibi,” ' Electric Fiat 500 ve 500 hibrit prototipleri. “Turin'de, özellikle – açıklanan Filosa – EDM Laboratuarı gibi çalıştığımız teknolojik mükemmellikten etkilendim (Elektrikli Sürücü Modülüeditörün notu), elektriksel çekiş modüllerinin geliştirilmesi ve deneyimi için mükemmellik merkezi ve Pil teknolojisi merkezi Grubun tüm otomobillerini donatan pillerin testi için ».

Fiat'ta uluslararası yöneticiye stajyer olarak Filosa. Marchionne ile Atlama

Francesco Manacorda tarafından

29 Mayıs 2025

Ancak sendikalar, yakında Mirosa'dan başlayarak Filosa'dan, bir çizginin Maserati Granturismo ve Grancabrio'nun Modena'ya transfer edilen cevapları yakında boş kalacak. Ve işçi temsilcilerine göre, potansiyel 100 bin parçanın üzerinde olsa bile, yeni 500 hibrit, gövdeyi doyurmak için yeterli olmayacak. Ve sonra Cassino ve Termoli fabrikalarında çözülecek düğümler var. Sendikalarla yapılan toplantı, yeni A Will'in ödevi resmi olarak üstlendiğinde gündeme getirdiği ilk taahhütlerden biri olacak. Şimdilik memnun olan sendikalar: “İşinin ne olacağını değerlendirmek hala erken, ama bu iyi bir işarettir”.