Gıda tezgahında otomatik olarak bağışlanan 148 tondan fazla yiyecek ve içecek

Muqe

New member
Anlaşmadan sonra 2022'de parti karşıtı darlık Güvenmek (İtalyan Otomatik Dağıtım Derneği) e Banco Gıda Ets Vakfıorada üçlü miktarda büyüyor İyileştirici gıda mallarıSon tarihin ilki E zorluk çeken insanlara dağıtıldı. Anlaşmanın tam operasyona girdiği ilk yıl 2023'ten sonra 74 ton yiyecek ve içecek toplandı, 2024'te Miktar iki katına çıktı. 148 ton. Bu projenin operasyonel yönetimi ve koordinasyonu sayesinde, 21 bölgesel gıda masası ile işbirliği yapan derneğe kayıtlı otomatik dağıtım şirketlerine katılan ve bu da yerel bölgelerdeki zorluktaki insanlara ve ailelere yeniden dağılmaya dikkat eden bir sonuç.

“Dernekimiz alınan yola devam edecek, çünkü yiyecek ve içecek sektörünün aktörleri olarak, Gıda Atıklarına Karşı Mücadele Ve bu yıl elde edilen sonuçlar bizi gerçekten gururlandırıyor, “diye ilan ediyor Massimo Trapleletti“Bu erdemli proje sayesinde otomatik dağıtım sektörü, dayanışmayı teşvik etmede ve atıkların azaltılmasında aktif rolünü teyit ediyor. Önümüzdeki yıllarda da bu yolu ve daha fazla insana yardım etme umuduyla kendimizi taahhüt etmeye devam etmek istiyoruz”.

Daha fazla miktarda yiyecek ve içecek bağışlayan bölgeler arasında, ilk etapta Piedmont36 tonun üzerinde, ardından Lombardiya (neredeyse 35 ton),Emilia-Romagna (28 tondan fazla) ve Toskana (23 ton). . 1989'dan beri Banco Yiyecekleri, zorluk çeken yaklaşık 1.8 milyon kişiye yardım sunan 7.600'den fazla organizasyona yeniden dağıtmak için tarım zincirinin fazlalarını kurtarıyor. Confida insanlarının bağlılığı ve bağlılığı sayesinde, Giovanni BrunoBanco Food Food'un Başkanı, “En sürdürülebilir otomatik ve artan otomatik distribütör zincirini yaptık. Gıda bağışlarını ikiye katlayabilmek ve bu nedenle sadece iki yıl içinde yarıya indirmek, bu girişimin potansiyelinin ve iyi yiyecekleri İtalya'da zorluklarda birçok insan için değerli bir kaynağa dönüştürme olasılığıdır”.

Toplanan ürünlerin çoğu, taze ve kuru yiyecekler, sandviçler ve benzeri, pişmiş ürünler, atıştırmalıklar ve atıştırmalıklar olan su ve içeceklerle temsil edilmektedir. Ürünleri otomatlardan arındırma tarihinden önce otomattan çeken yöneticilerin sürekli izlenmesi sayesinde, bunun bölgesel ortak organizasyonlara dağılımındaki gıda sayacının hızı, meyve ve sebzeler, hazır yemekler, peynirlere dayanan ürünlerin, buzdolabından ve sandviçlere dayanan ürünlerin mükemmel bir yüzdesi de mükemmel bir yüzdeye ulaştı.