Muqe
New member
ROMA – Soracak kişiler Katılım Ödeneği değerini düşünmek zorunda kalmayacaklar ISEE'de BtpEn son bütçe kanununun gerektirdiği şekilde. Aslında buBaşlangıçta Pnrr kararnamesi taslağında öngörülen değişiklik değiştirildi bunun yerine hangisi ayrıca varlıklardaki BTP'nin değerinin yalnızca ADI alıcıları için ISEE amaçları doğrultusunda dikkate alınmasını gerektiriyordu. Kararnamenin Bakanlar Kurulu tarafından yayımlanan ancak henüz tanımlanmış görünmeyen son versiyonunda bu madde kaldırılmıştır. böylece BTP'leri ISEE hesaplamasından hariç tutmaya geri dönüyoruz herkes için.
Manevra, BTP'li aileler için daha yüksek tek kişilik ödenek. 732 bin kamu çalışanının emekli maaşı kesildi
kaydeden Valentina Conte
01 Kasım 2023
Yarım ters
Birkaç gün önce katılım ödeneği için çok fazla başvurunun reddedildiği haberi geldi. Neredeyse 200 binYoksulluğa Karşı İttifak'a göre. Hükümet, ISEE'den BTP'leri, faizli tahvilleri ve posta tahvillerini içermeyen manevra kuralının kapsamı dışında ADI'yi ve ayrıca SFL'yi (“istihdam edilebilirler için 350 avroluk eğitim ve çalışma desteği”) hariç tutmuştu. kısacası senyarım adım geriye.
Tek kontrol, ISEE'yi sunmak ve kesintiden kaçmak için son çağrı
kaydeden Raffaele Ricciardi
28 Şubat 2024
Manevra, BTP'li aileler için daha yüksek tek kişilik ödenek. 732 bin kamu çalışanının emekli maaşı kesildi
kaydeden Valentina Conte
01 Kasım 2023

Yarım ters
Birkaç gün önce katılım ödeneği için çok fazla başvurunun reddedildiği haberi geldi. Neredeyse 200 binYoksulluğa Karşı İttifak'a göre. Hükümet, ISEE'den BTP'leri, faizli tahvilleri ve posta tahvillerini içermeyen manevra kuralının kapsamı dışında ADI'yi ve ayrıca SFL'yi (“istihdam edilebilirler için 350 avroluk eğitim ve çalışma desteği”) hariç tutmuştu. kısacası senyarım adım geriye.
Tek kontrol, ISEE'yi sunmak ve kesintiden kaçmak için son çağrı
kaydeden Raffaele Ricciardi
28 Şubat 2024