Slow Food, otantik Orvieto Lumachella'yı bir garnizonla onaylıyor

Muqe

New member
Tarlalardaki bir çalışma molası sırasında çiftçiler tarafından aceleyle tüketilen besleyici konfor cinsinden, Orvieto salyangoz Umbrian kasabasının merkezindeki çubukların masalarında bir spritz ile birlikte, bir asırdan daha az bir sürede rafine bir incelik haline geldi. Son yıllarda bir kötü şöhret krizi veya daha iyi bir kimlik yaratma noktasında benzeri görülmemiş bir başarı, Garnizon özel Yavaş yemek Orijinal hammaddelerin tanımlanması ve geleneksel otantik tarifin yeniden keşfedilmesi yoluyla çözülmeye yardımcı olmalıdır.

Başlangıçta ekmeğin pişirildiği günlerde evde üretilen salyangozlar, ismini yaklaşık 7 santimetre çapında somunun spiral şekli ile, inanstan (pastırma, yanak, pecorino vb.), Hepsi ekstra bakire zeytinyağı, lipon, tuz ve biber ile terbiyeli kullanılarak elde edildi. “2001 yılında Aile Laboratuvarı'nda çalışmaya başladım ve bana verilen ilk görevlerden biri sadece salyangozu yoğurmaktı – hatırlayın Francesco NotazioGarnizon'a bağlı olan üreticilerden biri – zaten olası formlarda aperatifin eşlik etmesinin bir parçasıydı: parçalar ve hatta kızarmış ile doldurulmuş “.

O zamandan beri, üretim ve tüketimin üstel büyümesi karşısında, dikkat gösterildi Hammadde kalitesi. “Bölgeden ilgisi olmayan jenerik un ve malzemeler kullanmaya başladık – Alessandra CannistàGarnizonun Yavaş Gıdaları Referans – Bugün garnizonun üreticileri, Red Gentle, Verna veya Senatör Cappelli gibi geçmiş tahıl çeşitleri, seçilen çiftliklerden koyun peynirleri ve soğuk kesimlerle birlikte aynı. “

Yerel yapımcılara, özellikle gençlere ve diğerlerinin yanı sıra, belediye ve yerel eylem grubu (GAL) Trasimeno ve Orvieto tarafından desteklenen bir projeye bağlı olan han, bar ve restoranlar için değerli bir volan için otantik bir destek.