Muqe
New member
Milano – Başından bir yıldan az bir süre sonra, antitröst bir noktaya koyar soruşturmaya Galaksideki bazı şirketlere karşı Dior. Ve bunu herhangi bir yasadışı tespit etmeden yapıyor, ancak lens bağlaması altında olanların önerdiği taahhütleri kabul ediyor ve yapmak. Christian Dior Couture, Christian Dior Italia ve Üreten Dior, kendilerini tahsis etmeye adamış olacak 2 milyon Euro Beş yıl içinde belirli girişimlereAyrıca, İtalya'da ürettikleri diğer moda markalarına da açık İş yerinde sömürü kurbanları ve onlara özel koruma, eğitim, yardım ve sosyo-işe dahil olma yollarında eşlik ediyorlar.
Etik bildirimlerde değişiklikler ve tedarikçiler üzerinde daha fazla kontrol
Otoriteden bir not açıklıyor, özellikle çalışma koşulları ve bazı deri mal tedarikçilerindeki yasallığa uyum açısından, etik beyanların yayılması ve potansiyel olarak gerçek olmayan sosyal sorumluluk göz önüne alındığında Tüketici Kanunu uyarınca başlatılmıştır.
İş sömürüsüne karşı girişimlere ek olarak, Etik ve sosyal sorumluluk beyanlarındaki değişiklikler ve yeni prosedürler Tedarikçilerin seçim ve kontrol sürecini güçlendirin. İletişim ve pazarlama ve dış eğitim faaliyetleriyle ilgilenen çalışanlar için tüketici koruması mevzuatı üzerine iç eğitim faaliyetleri, tedarikçilere ve taşeronlara, iş hukuku alanında ve Dior Grubu şirketleri tarafından kabul edilen tedarikçilerin davranış kuralları tarafından öngörülen etik ilkelere yöneliktir.
Etik bildirimlerde değişiklikler ve tedarikçiler üzerinde daha fazla kontrol
Otoriteden bir not açıklıyor, özellikle çalışma koşulları ve bazı deri mal tedarikçilerindeki yasallığa uyum açısından, etik beyanların yayılması ve potansiyel olarak gerçek olmayan sosyal sorumluluk göz önüne alındığında Tüketici Kanunu uyarınca başlatılmıştır.
İş sömürüsüne karşı girişimlere ek olarak, Etik ve sosyal sorumluluk beyanlarındaki değişiklikler ve yeni prosedürler Tedarikçilerin seçim ve kontrol sürecini güçlendirin. İletişim ve pazarlama ve dış eğitim faaliyetleriyle ilgilenen çalışanlar için tüketici koruması mevzuatı üzerine iç eğitim faaliyetleri, tedarikçilere ve taşeronlara, iş hukuku alanında ve Dior Grubu şirketleri tarafından kabul edilen tedarikçilerin davranış kuralları tarafından öngörülen etik ilkelere yöneliktir.