Fıtık ameliyatına giren adam rahmini aldırdı

RAM

New member
Fıtık ameliyatına giren adam rahmini aldırdı
Daily Mail’in haberine bakılırsa, ismi açıklanmayan 3 çocuk babası 67 yaşındaki adam, sol fıtığı ve cinsel organında duran şişlik niçiniyle doktora gitti.


Hastanın karın bölgesini muayene eden tabipler, penis ve skrotum yanında bayan üreme organlarına sahip olduğunu gördü.


Olay, Kosova’daki Priştine Üniversitesi’nde çalışan hekimler tarafınca yayınlanan Üroloji Olay Raporları mecmuasına de husus oldu.


Hastada ortaya çıkan ve son derece ender görülen bu durumun “kalıcı müllerian kanal sendromu” (PMDS) olduğu teşhis edildi.


Dünyada 200 şahısta var


Tıp dünyasında benzerlerine rastlansa da bu stil olaylar yaygın olarak görülmüyor. Kelam konusu adamın yaşadığı durumun, dünya genelinde 200 kişinin başına geldiği belirtilirken, hastanedeki hekimlerin ise birinci sefer bu biçimde bir olayla karşılaştığı bilgisi verildi.


Bu cins olaylarda, hastalar başlarına bu biçimde bir durumun geldiğini birçok vakit fark etmiyor.


Hastalığın semptomları içinde testis çekilmesi ve kasık fıtıkları bulunuyor. Lakin kitleyi tedavi etmek için ameliyat yapılmadıkça bayan organları keşfedilmiyor.


Tabiplerin muayenesinin akabinde ameliyata alınan adamda fıtık olmadığı, bilakis adamın şişlik olarak nitelediği bölgede kadınlık cinsel organı bulunduğu tespit edildi.


Ameliyat edilen adam, kadınlık organını ve rahmini aldırdı.