İzmir Bergama Diş Sıhhati Merkezi’ne kavuşuyor

RAM

New member
İzmir Bergama Diş Sıhhati Merkezi’ne kavuşuyor
Eski hastane alanında imaline başlanan Ağız ve Diş Sıhhati Merkezi inşaatı süratle devam ediyor. Etraf düzenlemesi ve binası ile bir arada 4.394 metrekarelik alanda yapılacak olan komplekste 20 ünitlik Diş Sıhhati Merkezi, Aile Sıhhati ve Toplum Ruh Sıhhati Merkezleri yer alacak.

İZMİR (İGFA) – Geçtiğimiz yıl 14 Nisan’da ihalesi yapılan ve inşaatı devam eden Diş Sıhhati Merkezi’nde incelemelerde bulunan Belediye Lideri Koştu, “20 ünitelik merkezimiz ile ilçemiz yeni bir hizmete kavuşacak. Hemşehrilerimiz öteki yere gitmeden diş tedavi hizmetini alabilecek” dedi.

nazaranve geldikleri birinci günden itibaren Bergama’nın kangrene dönmüş meselelerinin tahlili için çalışma yürüttüklerine işaret eden Belediye Lideri Koştu, “Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda Sıhhat Kompleksi’nin yapılması için Ankara’da Sıhhat Bakanlığımız nezdinde Genel Lider Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, İzmir Milletvekillerimiz, AK Parti Vilayet Liderimiz Kerem Ali Daima ile bir arada yürüttüğümüz çalışmalar kısa müddette meyvesini verdi. ve inşaat süratle devam ediyor” dedi.

Verilen kelamların yerine getirildiğine işaret eden Lider Koştu, “Bergama’mızın kangrene dönen meselelerini bir bir çözmeye devam ediyoruz. Sıhhat Kompleksi kısa müddette tamamlanacak. Kompleks 20 ünitlik Diş Sıhhati Merkezi, Aile Sıhhati ve Toplum Ruh Sıhhati Merkezleri’ni içerisinde barındıracak. Kompleks etraf düzenlemesi ve binası ile bir arada 4.394 metrekarelik alanda yapılacak. Sıhhat Kompleksi’nin hizmete girmesiyle hemşerilerimiz için büyük bir eksiği kapatmış olacağız” dedi.