Manisa’da ‘Hal Kontrol Grubu’na gece ziyareti

RAM

New member
Manisa’da ‘Hal Kontrol Grubu’na gece ziyareti
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Turgutlu, Alaşehir, Salihli ve merkez hal kontrol gruplarını ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı hal kontrol takımları, kente kaçak zerzevat ve meyve girişini önlemek, üreticinin ve tüketicinin hakkını korumak emeliyle kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Lideri Ersoy Vitaş ve Zabıta Dairesi Lideri Cihan Yıldız ile birlikte kontrol gruplarına gece ziyareti gerçekleştirdi.

Turgutlu, Alaşehir, Salihli ve merkez hal kontrol gruplarını ziyaret eden Öztozlu, gruplara çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, ikram takdim etti.

Amaçlarının üreticiyi, korumak, haksız rekabetin ve kayıt dışının önüne geçmek olduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, özveriyle çalışan işçiye Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, teşekkür etti.