Nutella dondurmasından Kinderini'ye, Ferrero dengesi ciroda 18,4 milyar yükseldi

Muqe

New member
Ferrero Grubu, Holding Ferrero International aracılığıyla, 2023/2024 egzersizini, bir önceki yılın cirmasına kıyasla% 8,9 artışla 18.4 milyar avro konsolide bir ciro ile kapattı.

Yürütme Başkanı tarafından yönetilen grup, Giovanni FerreroCEO ile Lapo Civilti Özellikle ABD, İtalya, Almanya ve Şili'de 958 milyon avroya ulaşarak%18'lik bir artış sağladı.

“Grup için bir yıl daha büyüme anlatabilmekten memnuniyet duyuyoruz – açıklıyor Daniel Martinez CarreteroFerrero Grubu Baş Finans Müdürü – endüstrinin karşılaştığı sürekli türbülansa rağmen. Ekonomik bağlam karmaşık olmasına rağmen, markalarımız ve ürünlerimiz mükemmel sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Bu, tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için ürünlerimizi yenilemeye devam ettiğimizi ifade eder. Bu yeniliği teşvik etmek ve üretim kapasitelerimizi artırmak için, bu mali yıl, sermayeye yapılan yatırımlarda bir önceki döneme kıyasla bir artış gördü “.

31 Ağustos 2024'te 47.517 çalışanı olan 37 üretim tesisi olan grup tüm kategorilerde büyüdü.

2023/2024 mali yılında lansmanı vardı Nutella dondurmaNutella markasına paketlenen ilk dondurma, bisküvi kategorisinde daha fazla genişleme, Kinderini Kilit pazarlarda, markaların lansmanının başarısı Doğal yiyin ve tatmin edin Diğer Avrupa pazarlarında.

Coğrafi ve cüzdan genişlemesini desteklemek için, Grup “üretim kapasitesini artırmak için çok çalışıyor”.

Ana yenilikler arasında Bloomington'daki Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk grup çikolata işleme sisteminin açılması ve arz ve işleme kapasitesinin arttırılması Şili'deki fındıklar.