Saakaşvili: Lisa’yla büyük aşk yaşıyoruz, kendimi kutsanmış hissediyorum

RAM

New member
Saakaşvili: Lisa’yla büyük aşk yaşıyoruz, kendimi kutsanmış hissediyorum
Saakaşvili, Facebook hesabından yaptığı açıklamada Yelizaveta Yasko ile ortalarındaki münasebetin yeni bir bağlantı olmadığını ve eşi Sandra Roelofs ile beraberliğinin bitmiş olduğini belirtti.


Saakaşvili, “yaşamımda şahsi meselelerimdekinden daha büyük gayretler ortasındayım. Lakin sorular geldiği için geçmişteki tüm bağlarımın bittiği karşılığını vermek istiyorum. Lisa Yasko ile aylardır hayatlarımızı birleştirmiş durumdayız” tabirlerini kullandı.


Bir aile olarak birlikte yaşadıklarını belirten Saakaşvili, “Bu büyük bir aşk kıssası, kendimi kutsanmış hissediyorum” açıklamasını yaptı.


‘Açlık grevime devam ediyorum’


Saakaşvili şu biçimde devam etti: “Herkesten hem bizim birebir vakitte Sandra’nın özel hayatına hürmet bekliyorum. Sandra’ya karşı muazzam bir sevgi, hürmet ve bir arada geçirdiğimiz olağanüstü hayat için minnettarlık duyuyorum. Şimdiyse savaşıma konsantre oluyor, açlık grevime devam ediyorum ve sonuna kadar gitmeye kararlıyım.”


Ülkesine yıllar daha sonra dönünce tutuklanan ve mahpusa girmesinin akabinde açlık grevine giren Saakaşvili’nin argümanlarına karşın eşi Roelofs, duyduklarının kendisini şaşırttığını açıklamıştı.


Roelofs toplumsal medya hesabında yayınladığı açıklamasında, “Neler olduğunu anlamlandıramayan bir epeyce yakınım ve iş arkadaşlarım bana özel hayatımı soruyorlar. Cuma gecesi çekilmiş olan görüntünün içeriğinin benim için beklenmedik olduğunu ve olayların aldığı formun kabul edilemez olduğunu sizlerden gizlemeyeceğim. Kendi içimde yaşadığım hislere karşın sakinliğimi koruyorum, bu uğraştan zaferle çıkacağımıza inanıyorum” sözlerini kullanmıştı. Kelam konusu görüntüde Yasko, Saakaşvili ile münasebetleri olduğunu ilan ediyordu.


Saakaşvili, beklenmedik dönüşünden beri Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvilitarafınca darbe planlamakla ve hükümete komplo kurmak için muhalefet temsilcilerine atak planlamakla suçlanıyor.


Eski Gürcistan önderi, 2013’te ülkesinden ayrılmasından daha sonra vatandaşlıktan çıkarılmış ve devlet lideri olduğu periyotta nazaranvini berbata kullanmaktan altı sene mahpus cezasına mahkum edilmişti. Hükümet yetkilileri, eski Gürcistan devlet liderinin, mahpus cezasını tamamlamadan vatandaşı olduğu Ukrayna’ya iade edilmeyeceğini belirtmişti.